What’s new in the box?

Het begin van de lente is het ideale moment voor een grote schoonmaak. Bij Crimibox is dat niet anders. Niet enkel halen wij een oude klassieker vanonder het stof, ook de pagina en posts krijgen wat likjes verf. Op 1 april krijgen we trouwens genoeg redenen om te lachen. Het is de startdatum van een epische detectivestrijd waarbij een exclusieve Crimiboxprijs te winnen valt.

Zonder verder gedraal: wat is er allemaal nieuw onder de Crimizon?

Dossier Trending

Vele detectives zitten volop in hun onderzoek naar de moordenaar van Maarten. Wanneer de ontknoping in deze epische trilogie uitkomt, hopen wij de dader eindelijk te kunnen geven wat hij verdient. Toch hoeven we in de tussentijd niet met onze vingers te draaien.

Dossier Trending is het allereerste onderzoek dat Crimibox ooit maakte. Het is voor veel mensen een klassieker waar ze met veel plezier aan terugdenken. Wij vinden het hoog tijd om ook onze nieuwe fans kennis te laten maken deze oldschool case.

Dossier Trending, het onderzoek naar het overlijden van Laura Coppens, is allesbehalve een stoffige coldcase. Het hele dossier is gedigitaliseerd en klaar om met behulp van je laptop en gsm verslonden te worden.

What are we trying to say?

Omdat wij ervoor willen zorgen dat zoveel mogelijk mensen kunnen meegenieten van mysteries, worden alle posts op de Facebookpagina vanaf 1 april in het Engels geschreven. Dezelfde mysterieuze posts in een anderstalig jasje dus!

Voor wie meer fan is van Nederlands op zijn Facebookfeed is er trouwens ook de geheime groep: Crimibox Office. Je komt er in contact met een heuse detectivefamilie die je verder helpt bij al je onderzoeken.

Onze Crimiboxen zelf blijven uiteraard ook in het Nederlands. Je zal de dader dus nog steeds in je moedertaal op de hielen kunnen zitten.

Wie wordt Crimibaas?

Vanaf 1 april wordt deze website ook het slagveld voor een fantastische detectivestrijd. De hele maand leggen wij iedereen die wil meedingen naar de titel Crimibaas serieus op de rooster met loodzware raadsels en een heleboel mysteries. Voor die ene detective die ver boven de rest uittorent, valt er een leuke prijs te winnen. Naast de titel Crimibaas levert het die winnaar namelijk ook een exclusieve Crimibox t-shirt op.

De wedstrijd is helemaal gratis. Hou zeker deze website in de gaten als je niet bang bent om die detectivehanden van je vuil te maken.

Wij kunnen alvast niet wachten om van start te gaan. Crimibox krijgt dan wel een nieuw jasje maar de liefde voor mysteries en intrige, die blijft natuurlijk!

Zien we jullie terug op een gloednieuwe crimescene?